Фондът за капиталови инвестиции на Българската банка за развитие влиза в управлението на софтуерната компания URBO Studio

08:53, 15 сеп 23 / Свят Шрифт:

Фондът за капиталови инвестиции (ФКИ) от Групата на Българската банка за развитие (ББР) влиза в управлението на иновативната софтуерна компания „ЮПАСС“ (URBO Studio), съобщиха от банката. Дъщерното дружество на ББР ще вложи 1,2 млн. евро в растежа и развитието на „ЮПАСС“.

Това е осмата поред сделка на Фонда. С вложения ресурс ще бъдат подпомогнати експанзията на компанията в България и Централна и Източна Европа, технологичият потенциал на фирмата и разширяването на екипа на „ЮПАСС“, отбелязват от ББР пред БТА.

„ЮПАСС“ е създадена през 2015 г. и набра популярност на българския пазар със своя софтуер URBO Studio. Компанията предлага софтуерни решения за управление, продажба и контрол в креативния и рекреационен сектор – събития, фестивали, атракции, активности, спортни клубове и съоръжения, спа центрове, култура и кино.

Софтуерът се предлага като SaaS решение (бел. реп. Software as a Service – „софтуер като услуга“ e модел, при който не се закупуват софтуерни лицензии, а се плаща абонамент за ползване), което позволява на бизнес собствениците да повишат приходите си и да постигнат по-добра видимост и контрол.

Създателят на URBO Studio Андрей Лилов: Специалистът по невъзможното

С помощта на софтуера бизнесите могат да осъществяват и координират продажбите си не само през собствени офлайн и онлайн канали, а и в профилите си в социалните мрежи, както и през търговските мрежи и платформите на трети дистрибутори и доставчици.

Дигиталните решения на URBO Studio вече успешно се използват и от по-иновативните региони в България, в сферата на туризма, културата и транспорта, се отбелязва в съобщението. Общините София, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Габрово, Казанлък, Кърджали и курортите „Албена“ и „Слънчев бряг“ са сред избралите технологията на URBO. Компанията е партньор на най-големите организатори и билетни платформи в страната и чужбина. Благодарение на нейните технологични решения са продадени над 5 млн. билети през последните два сезона за фестивали и концерти.

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 22:57, 24 сеп 23

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ---- https://marketl.ink/biocom

2 ppu-prof_fug 18:50, 30 яну 24

Забота о жилье - это забота о спокойствии. Утепление фасадов - это не только изысканный облик, но и обеспечение теплового комфорта в вашем уголке спокойствия. Профессионалы, специалисты в своем деле, предлагаем вам переделать ваш дом в идеальный уголок для проживания.
Наши улучшения - это не просто теплоизоляция, это творческий процесс с каждым элементом. Мы стремимся к совершенному сочетанию между внешним видом и практической ценностью, чтобы ваш уголок стал не только уютным, но и шикарным.
И самое важное - удовлетворительная стоимость! Мы верим, что высококачественные услуги не должны быть неподъемными по цене. Утепление фасада дома снаружи цена работы начинается всего начиная с 1250 руб/м².
Использование современных материалов и технологий позволяют нам создавать теплоизоляцию, долговечную и надежную. Позабудьте о холоде стен и дополнительных затратах на отопление - наше утепление станет вашим надежной защитой от холода.
Подробнее на https://www.ppu-prof.ru/
Не откладывайте на потом заботу о счастье в вашем уголке. Обращайтесь к специалистам, и ваш дом станет настоящим архитектурным шедевром, которое принесет вам не только тепло. Вместе мы создадим дом, в котором вам будет по-настоящему удобно!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама