БАТ представя на пазара най-модерната гама продукти без тютюн – veo™

18:52, 25 сеп 23 / Свят Шрифт:
  • БАТ България обяви пускането на пазара на най-новата гама продукти без тютюн, съвместими за ползване с устройството за нагряване glo
  • veo™ е следваща стъпка в предоставянето на пълнолетните потребители на широка гама от продукти с намален риск*
  • Резултатът е продукт, който предлага изживяване без тютюн и без горене
  • България е една от първите държави, в които се представят новите продукти veo™, като предстои пускането им и на други пазари по света

БАТ обяви пускането на първия си продукт за нагряване без тютюн, представен под световен бранд veo™. Съвместим за използване с устройството за нагряване glo, иновативният продукт предлага на пълнолетните потребители алтернатива на цигарите, която е без тютюн и без процес на горене. Най-новият продукт veo™ използва като основа растението ройбос (Rooibos), като предлага на пълнолетните потребители алтернатива на пушенето без тютюн. 

Д-р Джеймс Мърфи, директор „Научни изследвания“ на БАТ коментира: „Само за десет години преминахме от предлагането на една иновативна категория продукти към изграждането на мултикатегорийно иновативно портфолио. Някои от тези продукти са на основата на тютюн, други – не, но всички те имат едно общо нещо: липсата на горене.

Разработвайки забележителни иновации, veo™ е следваща стъпка в нашето развитие и в постигането на основната ни стратегия за изграждане на A Better Tomorrow, предоставяйки на пълнолетните потребители най-широката гама от продукти с намален риск*.“

Стиковете на veo™ са направени от реконституирано листо на растението ройбос, при което по време на производствения процес се добавят висококачествен никотин и аромати.

При нагряване ройбосът има фин вкус, като резултатът е продукт, който предлага изживяване без тютюн и без горене.

Най-новите иновативни продукти са налични в търговската мрежа в страната и специализираните обекти на glo в големите търговски центрове като: The Mall – София, Paradise Center – София, Serdika Center – София, Ring Mall – София, Galleria Burgas – Бургас, Mall Plovdiv – Пловдив, Grand Mall Varna – Варна.

*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама