Водещи иновации и мода белязаха есенно-зимното издание на Sofia Fashion Week

10:24, 30 окт 23 / Свят Шрифт:

Наскоро в столицата се проведе модното събитие на годината у нас Sofia Fashion Week AW23/24. В продължение на три поредни вечери водещи брандове представиха новите си колекции, като участие взеха много топ модели и популярни личности.

Неразделна част от модната седмица у нас бяха и редища водещи иновативни брандове, сред които и устройството за нагряване glo™ HYPER AIR, представено от един от основните партньори на събитието, БАТ България.

Източник: БАТ България

glo™ HYPER AIR представлява бездимна алтернатива на цигарите за пълнолетните потребители. Предлага се в седем цвята и е с премиум визия, със стилен алуминиев корпус и е най-лекото glo™ устройство досега.

То разполага с усъвършенствана технология за нагряване в компактен корпус, то е с 25% по-леко в сравнение с предишни модели на устойство gloТМ HYPER X2 и е с още по-удобен захват. При използването на glo™ HYPER AIR няма процес на горене и съответно отделяне на дим, а се образува аерозол.

Наскоро на пазара у нас бяха представени и най-новата гама продукти без тютюн* - veo™, които са на основата на растението Ройбос (Rooibos), съвместими за ползване с устройството за нагряване glo™.

„Вярваме, че иновациите и модата вървят ръка за ръка".

Представянето на пазара у нас на най-новите технологии, като glo™ HYPER AIR и veo™, затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, като предлага на пълнолетните потребители широка гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето** - коментира Гергана Трайкова, Директор търговски маркетинг, БАТ България. Повече за устройството glo™ HYPER AIR може да прочетете на www.myglo.bg

Sofia Fashion Week AW23/24 беше белязана с много стил, блясък, лукс и красота, които привлякоха вниманието на зрителите на модното събитие на годината. Sofia Fashion Week се провежда за 11-а поредна година и се организира от модната телевизия Code Fashion TV и партньори, сред които и БАТ България.

*Този продукт не съдържа тютюн, направен е с ройбос растителен субстрат с добавен никотин, който води до пристрастяване. Продуктът е предназначен за нагряване, без изгаряне. Този продукт не е без риск.

**Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

glo не е без риск и е само за пълнолетни

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама