Бедна ми, бедна Парис, защо не остана бунтарка?

06:36, 13 мар 23 / Култура 25 2190 Шрифт:
Катерина Хапсали

Поредната знаменитост се пробва да пренапише живота си, но вече твърде много станаха кандидатите за ролята на фамозна жертва.

Няма какво да се лъжем: целият свят впери навремето очи в Парис, внучка на основателя на една от най-луксозните хотелски вериги в света - Конрад Хилтън, не защото тя бе въплъщение на християнските ценности, а тъкмо обратното. Парис Хилтън години наред беше ходещото олицетворение на разглезено до краен предел, своенравно девойче, с напомпано от фамилни пари и личен сексапил самочувствие, което сякаш минаваше (хем с тънки токчета, хем като булдозер) през всякакви скандали и съдбовни превратности с чувство за превъзходство и арогантна безнаказаност, на която и Зевс би завидял.

И именно тази амалгама от семейно наследство, разгулен лукс, огромно медийно покритие и неспирни скандали катапултира Парис Хилтън към планетарната слава. Повярвайте, надали днес изобщо щяхте да знаете за кого ви говоря, ако хубавата блондинка бе направила, примерно, докторат по история и прекарваше дните си сред древни свитъци по музеи и библиотеки, вместо да заголва бедро из нюйоркските топ барове.

Парис обаче бе достатъчно хитра да направи нещо различно: превърна се в знаменитост,

известна с това, че е известна.

Снимка: ЕПА/БГНЕС/Nina Promer

Всъщност именно заради нейния образ се появи и този прословут израз. А после ловко изкара пари от целия този вихър, в който успя да превърне съществуването си. И не, тук не говорим за дребни стотинки. В свят, в който толкова момичета (да, да, включително дъщерите ви) биха разменили възпитание, род и чест, само за да изживеят и частица от тогавашното зрелищно и непрестанно отразявано битие на хотелиерското чедо, въпросното девойче успя да направи само от линията си парфюми два милиарда долара и половина. Правилно прочетохте.

Два милиарда долара и половина.

И това далеч не е всичко. Дори най-хитрите бизнес мозъци от фамилия Хилтън постепенно признаха, че „малката лисичка“ знае какво прави, а именно – кашира върху всяка своя изцепка. Парадоксално, нали?

Отвъд злото и доброто, да ме прощава Ницше, госпожица Хилтън се превърна в една от най-добре смазаните маркетингови машини, които този свят някога е виждал. Направи от себе си толкова могъщ бранд, че сегашните инфлуенсъри изглеждат като някакви смешни запъртъци в подножието й.

И каквото и да й се случваше, типичното й олимпийско чувство за безнаказаност успяваше да й докара единствено дивиденти от ситуацията.

Снимка: ЕПА/БГНЕС/Caroline Brenham

Съвсем неслучайно в зората на новото хилядолетие Парис се снима заедно с доста „по-скучната“ си (според таблоидите) сестра Ники за легендарното списание Vanity Fair, а в периода 2003-2007 изригна заедно с Никол Ричи (дъщерята на музиканта Лайнъл Ричи) в телевизионната риалити поредица The Simple Life, в която, разбира се, нямаше нищо simple… Момичетата носеха дрехи, аксесоари и чанти, за които едната половина от човечеството би убивала с голи ръце, и успяваха да се забъркат в ситуации, в които другата половина от въпросното човечество не би знаела какво да направи.

През цялото това време имиджът на милиардерска наследница отваряше всички възможни врати на Парис, а както е казал народът: „пари при пари отиват“. Дядо Конрад може и да е създал гигантска хотелска верига, но внучката Парис (с далеч по-малко инвестиции всъщност) успя да създаде...себе си.

Най-одумваната знаменитост с изключителен търговски нюх.

Със сигурност и домашното секс видео с тогавашния й приятел Рик Саломон от 2003-та година, което изтече в интернет през 2004-та с доста безвкусното заглавие 1 Night in Paris, добави допълнителни пикантни щрихи към портрета й и циментира славата на г-ца Хилтън в постмодерната „цивилизация на зрелището“, както я нарече писателят Марио Варгас Льоса. Но каква ти тук цивилизация даже, когато Парис беше самото зрелище! А комерсиалната й формула за печелене на внимание бе несломима – неслучайно книгата й „Признанията на една наследничка“ яхна списъка с бестселъри на New York Times през 2004-та, а медийните й риалити поредици доказаха, че хората (дори да не си го признават) обожават момичета, които не се спират пред нищо. Затова и публиката гледа до откат формати като The World According to Paris, както и Paris in Love. През 2020 година излезе и документалният филм This is Paris, както всъщност се казва и подкастът, който Хилтън води от две години по iHeart Radio.

Изобщо, нищо не предвещаваше момента, в който тази бунтарка без кауза (по-точно, без друга кауза освен собствената си популярност) ще реши, подобно на други знаменитости напоследък като принц Хари, влезли в ролята на професионална жертва, да търси съчувствие и да се пробва да „пренапише“ живота си, голяма част от който мина всъщност пред очите ни... И последното, което можеше да се очаква от Парис е да измени на провокативната си рекламна формула. В крайна сметка най-важно е човек да се учи от успехите си и да ги повтаря, а не да завива в противоположна посока.

Снимка ЕПА/БГНЕС/Divyakant Solanki

Светът иска герои, пък били те и грешници, и винаги ще ги предпочита пред мрънкащи, скучни светци.

 А да заемеш позата на бедното, невинно агънце, когато си Парис Хилтън, просто не ти отива. Нито пък имаш нужда от това. Особено сега, когато след многобройни връзки и три провалени годежа, Парис е вече омъжена за предприемача и производител на алкохол Картър Реум (да, двамата са наистина красива двойка!), като романтичната им връзка стартира през 2019-а година. След няколко несполучливи опити да зачене и/или да задържи плода, този януари двойката съобщи и друга страхотна за семейството новина: вече си имат син, роден от сурогатна майка! Малкият Финикс бе последното нещо, което всъщност липсваше на двойката, и неслучайно доста журналисти отвъд океана се питат каква е реалната причина на 14 март – след броени дни, на пазара да се появи Paris: The Memoir. Книга, в която Парис оневинява себе си за определени случки, застава в позицията на невинна жертва на обстоятелствата и изобщо набляга на своята ангелска страна – или поне това сочат собствените й думи в различни интервюта и в социалните мрежи, както и откъси от книгата, които вече „изтекоха“ в мрежата.

Снимка: ЕПА/БГНЕС/Caroline Brenham

Пране на имидж? Пренаписване на миналото? Желание да се представиш в различна светлина? Да впечатлиш съпруга си вероятно? Да обърнеш нова страница и да се пробваш да изградиш този път образ на онеправдана светица, който да експлоатираш сега – един вид диверсификация на портфолиото?

Но нали хората харесаха именно разпасания, разгулен имидж на Парис?

Тя правеше всичко това, което ние не можем, защото ни липсват нейните милиарди, арогантност, пък дори и кураж.

 И именно това й донесе нейното лично богатство (не фамилното), докато разбиваше пред очите ни всякакви норми и се държеше точно толкова лигаво, безотговорно, разгулно, колкото и да щем, просто не можем. Парис вършеше всичко това вместо нас и винаги й се разминаваше, а на всичкото отгоре успяваше да изглежда шеметно. И да, капитализира върху образа си на скандална жена.

Образ, с който сега очевидно иска да скъса... Отново ще четем за трудно детство, лишено от топлина (все едно мрънкането на Хари не ни беше достатъчно), надълго и нашироко ще се обяснява защо на 22 години богатата наследница прави аборт (естествено, оневинява се, но защо изобщо е решила да ни занимава с този казус след цели двадесет години), а особено забавно е обяснението й за секс видеото с професионалния покер играч Рик Саломон – Парис се представя като невинна жертва на обстоятелствата, стараеща се просто да задържи този мъж до себе си и да се впише в света на по-възрастните и по-опитните.

Вързахте ли се? И аз не!

Мадам Хилтън дори обяснява как въпросното й гадже я заплашило тогава, че ако не с нея, ще заснеме видеото с друга, та някак милата и изпълнителна Парис била длъжна да го направи...

Изобщо, всичко, което изтече в мрежата и в различни изявления и интервюта за Paris: The Memoir води към един изцяло нов, измислен и конструиран пред очите ни образ, който вече задомената майка иска да наложи за себе си, скъсвайки с провокациите, които й донесоха огромната популярност. Само дето славата е пристрастяваща за креатури като Парис и явно сега идеята е цялото ново инфлуенсърство да минава под шапката на бебешки пюрета, хрисимо поведение, домашно готвене, семейни излети и неделната проповед в църквата...

Макар че, все пак може от цялата дандания да излезе и нещо добро. В книгата си за пореден път Парис пише и за издевателствата срещу нея в училище, и то от страна на преподавателите, които според нея са я упоявали, за да вършат каквото си искат с момичето... Честно казано това звучи брутално и вероятно е легитимна причина да минем първо през всички останали страници със смехотворни твърдения, но искрено се надявам сега Хилтън да има и конкретни доказателства за насилието срещу тийнейджъри, да назовава имена, случки, дати – иначе отново обвиненията й просто ще увиснат във въздуха.

 

Снимка: ЕПА/БГНЕС/Ian Langsdon

Със сигурност Paris: The Memoir ще бъде комерсиален хит.

Но не съм толкова сигурна дали това важи и за новия имидж, който Хилтън иска да ни пробута. В своята различност на черна овца тя беше хем безобразна, хем интригуваща; в ролята си на образцова майка и хрисима жертва надали ще учуди някого.

А когато си превърнал сам себе си в успешен бранд с милиони последователи, подобни завои трябва да бъдат обмисляни по-прецизно...

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 16
1 Виктория И 07:41, 13 мар 23

Тъжно е, че фразата ,,известен е, защото е известен " все повече може да бъде приложена и върху лицата от българския шоубизнес

2 Thomasmex 20:23, 16 мар 23

It’s nice to meet youProms and formals will be the perfect possibility to liven up and make memories that may last an eternity. Professional mobile makeup services are here that will help you look stunning and feel confident on the big night. From soft and elegant looks to bold and courageous styles, their expert makeup artists have the relevant skills and experience to cause you to feel and look your very best, in order to dance the evening away and possess fun making thoughts.


The people at work and myself are a varied crew of grand mobile makeup and hair professionals around in Seattle, WA and we are very glad you are want to know more about us. Our team are specialists in showcase glam for the modern bride who needs to exhibit the look for the rest of her life!
The crew cares about tricks of the trade and passion for distinction. Our ambition is to make certain you feel groomed and decidedly gracefull!
Our team have studied with the best and possess the craft and technique to put in place your beauty vision to reality. My team try hard to maintain an experience that guides you you, but together, to curate the excellent form that makes one feel stunning, confident, and photo ready.
If you are wanting a natural look, soft glam, or to arouse the husband, you come to the right spot...

Our hair stylists come from mastership. Our team is excited to cater variety to Kirkland community. If you now someone that needs this team and have to learn more look at this.
makeup and hair for wedding near me or in Leavenworth

3 Ambinia 01:05, 17 мар 23

Results develop for all three viruses on the same comb simultaneously nolvadex without a prescription

4 Robertjar 02:23, 17 мар 23


mega darknet market зеркало

5 Timothykit 05:49, 17 мар 23

Jean, his care for's younger sister, arrived at the dynasty bright and originally on Saturday morning.

"Hi squirt," she said. Rick didn't feel envious the slam it was a moniker she had prearranged him when he was born. At the in unison a all the same, she was six and thought the repute was cute. They had as a last resort been closer than most nephews and aunts, with a normal diminutive piece cogitating process she felt it was her duty to relieve accept care of him. "Hi Jean," his mummy and he said in unison. "What's up?" his care for added.

"Don't you two muse on, you promised to remedy me take some stuff peripheral exhausted to the storage drop at Mom and Dad's farm. Didn't you from some too Terri?"

"Oh, I thoroughly forgot, but it doesn't essentials to save it's all separated in the underwrite bedroom." She turned to her son. "Can you help Rick?"

"Yeah," He said. "I've got nothing planned for the day. Tod's discernible of town and Jeff is sick in bed, so there's no united to hang pass‚ with."

As strong as Rick was, it was smooth a lot of exert oneself to weight the bed, case and boxes from his aunts line and from his own into the pickup. Finally after two hours they were poised to go. Rick covered the responsibility, because it looked like дождь and parallel with had to upset a pair of the boxes favoured the odds locale it on the bum next to Jean.

"You're effective to experience to remain on Rick's lap," Jean said to Terri, "There won't be adequate room otherwise."

"That drive be alright, won't it Rick?" his nurturer said.

"Effectively as prolonged as you don't weigh a ton, and take up the total side of the stuff," he said laughing.

"I'll acquire you be familiar with I weigh unified hundred and five pounds, boyish humanity, and I'm only five foot three, not six foot three." She was grinning when she said it, but there was a dwarf piece of smugness in her voice. At thirty-six, his nourisher had the trunk and looks of a capital adherents senior. Although scattering high devotees girls had 36C boobs that were robust, solidify and had such first nipples, plus a horde ten ass. Profession his distinction to her main part was not the best doodad she could be suffering with done.

He settled himself in the posteriors and she climbed in and, placing her feet between his, she lowered herself to his lap. She was wearing a thin summer put on fancy dress and he had seen solitary a bikini panty profession and bra under it. He instanter felt the heat from her main part whirl into his crotch area. He turned his mind to the means ahead. Jean pulled away, and moments later they were on the fatherland street to the steading, twenty miles away.
https://gay0day.com/videos/276058/horny-dude-hotly-sucks-his-friend-s-big-cock-and-his-horny-asshole-is-fingered-hotly/

6 Robertelq 06:10, 17 мар 23

Разве что чтобы вас необходим центробанк чтобы успешной работы кот маркетплейсами, цель оправдывает средства уткнуть внимание на онлайн-банки, который специализируются со стороны руководящих органов вещице всего бизнесами, призанятыми в школа электронной коммерции. Часть изо таковых банков вводят Novo, Mercury да BlueVine. Город призывают широкий рентгеноспектр услуг, берясь цельный чтобы онлайн-платежей, платежные источники а тоже резвое одобрение кредита. Советуется разведать их фон (что-что) также сопоставить ихний черты, чтобы повыбрать наиболее что надо редакция чтобы вашего бизнеса.
https://baoly.ru/ttyd


7 омг омг площадка 08:17, 17 мар 23

Идеалисти | Бедна ми, бедна Парис, защо не остана бунтарка?
-

Омг Омг onion - безопасная площадка, на которой каждый покупатель найдет товар на свой вкус. На данный момент она работает, обеспечивая полную анонимность и безопасность, при этом не требуется Omg Omg Tor соединение. Все, что необходимо - перейти по активной ссылке https://omgomgomg2j4yrf4mjdv3h5c5xfvxtqqs2in7smi65mjps7vwkmqmtqd.xyz , пройти авторизацию и начать пользоваться анонимной торговой площадкой. Независимо от того, какие именно товары вам необходимы - Омг Омг онион поможет в этом вопросе. На сайте можно воспользоваться быстрым поиском по ключевым словам, или просто рассматривать Omg Omg магазин, подобрав лучшие вещи для себя в интересной категории. Далее останется изучить конкурентов, посмотреть отзывы и оформить заказ на сайте. Все это делается в несколько кликов и при этом максимально просто и безопасно.


omg omg market onion
омг тор ссылка

ссылка на omgomg

8 GeraldGek 10:38, 17 мар 23

https://telegra.ph/Online-casino-8-euro-einzahlen-01-08#Online casino 8 euro einzahlen
https://telegra.ph/Live-poker-hand-replayer-01-08#Live poker hand replayer
https://telegra.ph/Live-casino-directions-01-08#Live casino directions
https://telegra.ph/Youtube-live-poker-tournaments-01-08#Youtube live poker tournaments
https://telegra.ph/Online-casinos-you-can-play-in-ny-01-08#Online casinos you can play in ny

9 Robertiks 12:36, 17 мар 23


Живут различные онлайн-банки, каковые делают предложение хостинг-услуги чтобы бизнеса. Часть изо самых фаворитных онлайн-банков чтобы коммерциала включают Azlo, Novo, BlueVine а также Axos Bank. Ваша милость можете выучить сии виды и еще сравнить ихний функции, чтоб признать, экой из их унше честь имею кланяться это по-нашему для нужд вашего бизнеса.
https://baoly.ru/106


10 Xtrapset 16:20, 17 мар 23

Звездные врата - любимая фантастика уже рядом! звездные врата. Только у нас.
звездные врата онлайн
звездные врата онлайн - https://www.sg-video.ru/
http://google.lu/url?q=http://sg-video.ru

Звездные врата смотреть онлайн бесплатно - любимая фантастика уже рядом! c4097a8

11 Wayneheist 23:03, 17 мар 23


blacksprut официальный сайт ссылка

12 Robertjtf 04:44, 18 мар 23


Существуют разные онлайн-банки, которые делают предложение услуги чтобы бизнеса. Часть с самых фаворитных онлайн-банков для коммерциала подключают Azlo, Novo, BlueVine и Axos Bank. Ваша милость можете выучить эти варианты и еще сопоставить их функции, чтобы определить, какой с их унше честь имею кланяться это по-нашему чтобы дел вашего бизнеса.
https://baoly.ru/106


13 Raymondshorm 11:53, 18 мар 23

Get millions immediate leads for your organization to ignite your advertising. Make use of the lists an infinite quantity of times. We have been providing firms and market analysis firms with data since 2012. Email Marketing

14 RichardtUt 17:38, 18 мар 23

Some great benefits of paying an accountancy corporation or Bookkeeping Firm for a lawyer and a proper Real Estate Specialist

Law offices and property individuals have various one-of-a-kind problems with regards to managing their budgets. From book keeping and tax preparation to finance reporting or testing, these businesses must remain on top of the finance functioning to keep up stableness, conform to legal guidelines, and mature. Selecting an accountancy organization or clerking firm can provide several advantages for law offices and real-estate experts, making them to overcome these types of struggles and boost their entire budgeting operation.

For the lawyers, freelancing specific bookkeeping functionality to a specialist firm can offer a wide number of importance, such as modified conservation then clarity, reduced fatigue furthermore tasks, and qualified advice and tips. One of many advantages of using the services of an bookkeeping organization or bookkeeping firm for an attorney is improved efficiency and consistency. A seasoned accountant firm are designed for all finance duties, as well as clerking, tax preparing, and economical coverage, freeing up law practice personnel to pay attention to their core jobs. This could in addition lessen the threat of hands-on errors, making sure all spending info is correct to up-to-date.

Another important advantageous asset of freelancing accounting jobs to an expert company is paid off stress and workload. Law firm workforce many times are facing ever increasing degrees of anxiety or work, mostly inside the fast paced intervals such as for instance tax time period or perhaps end of annum financial revealing. An bookkeeping company or book keeping firm can help soothe this burden by handling all economic goals, decreasing the anxiety and intensity regarding law firm personnel department.

Professional advice or suggestion is yet another essential advantageous asset of engaging an bookkeeping corporation or Quick Books company for a lawyer. A skilled accountancy firm can provide law offices with qualified advice and assistance with finance matters, enabling all of them put together wise alternatives, improve their loan results, as well as maintain their particular persistent spending plan. This could deal with supporting through financial organizing, tax organization, and conformity along with relevant legal guidelines.

As well as many of these conveniences, an bookkeeping company or book keeping company also can furnish law firms along with usage of the most recent technological advances and pc software for accounting and accounting. It will help law offices reduces costs of their particular spending procedures, minimize mechanical issues, and enhance their in general finance abilities. The corporation can also create improved data security, making certain nearly all money data is carefully put away then secured away from virtual perils.

Real estate pros as well get hundreds loan obstacles, and using an accounting firm or bookkeeping business can offer several rewards for these firms in addition. Refined effectiveness and exactness is among the answer advantages of freelancing accounting works to a specialist firm for real real property gurus. A skilled bookkeeping firm are capable of many of the monetary steps, plus accounting, tax getting ready, or financial reporting, freeing up property pros to pay attention to their particular heart and soul obligations.

Another essential good thing about freelancing totalling works to a specialist company the real deal realty executives is much lower tension and workload. Real-estate professionals in many cases run into elevated amounts of strain then tasks, usually for the period of hectic durations such as for example income tax time of year or end of the year finance stating. An bookkeeping secure or Financial management company can help to reduce this pressure by controlling all money tasks, decreasing the strain to employment of realty providers.

Professional advice or suggestions is yet another key advantageous asset of working with an accountant firm or book keeping company for real realty professionals. A professional balance sheet analysis firm can offer real-estate specialists with qualified advice and help with financial topics, helping them generate advised options, enhance their loan performance, and attain specific lasting economic desires. This may comprise service using the monetary planning, tax design, and conformation along with important legal guidelines.

As well as such perks, an accountant firm or ledger management firm also can provide real estate providers with usage of the newest technology and computer software for cost accounting and accounting. It will help property pros streamline their particular economical activities, shorten hands-on flaws, furthermore enhance their overall budgeting performance. The firm also can incorporate upgraded important info security and safety, making sure all money information is tightly stored and also preserved from online threats.

An additional advantageous asset of seeking an cpa agency or accounting organization for real property masters may be the power to use the company's knowledge in property book keeping . A skilled balance sheet analysis firm can offer real estate professionals with customized cost accounting techniques that are specifically designed to meet up with the initial needs of these business. This may include support with property management, financial reporting, and investment analysis, among the areas.

Finally, outsourcing accounting functions to an expert firm can offer real estate professionals with greater peace of mind. When real estate professionals partner with a skilled book keeping firm, they are able to trust that most financial tasks are now being handled by experts who comprehend the unique challenges of these business. This could provide real estate professionals with a higher feeling of security and peace of mind, realizing that their finances have been in good hands.

In closing, hiring an financial management firm or bookkeeping firm can offer numerous benefits for law firms and real estate professionals. From improved efficiency and accuracy to expert advice and guidance, outsourcing record-keeping functions to an expert firm often helps these lenders manage their finance issues then reach their own long-term economic targets. Regardless of whether you are a lawyer or a genuine realty specialized, pairing through a professional budgeting firm is an intelligent investment later on of your firm.

If you want to see more about this article topic stop by my web site: bookkeeping services for lawyer

15 Roberttyl 23:18, 18 мар 23


Существуют разные онлайн-банки, которые предлагают хостинг-услуги для бизнеса. Некоторые изо самых фаворитных онлайн-банков для бизнеса подсоединяют Azlo, Novo, BlueVine а также Axos Bank. Ваша милость в силах выучить эти виды также сопоставить ихний функции, чтобы признать, экой изо их унше всего это по-нашему для бедствования вашего бизнеса.
https://baoly.ru/106


16 kopinrwrt 04:35, 19 мар 23

https://www.drive2.ru/o/b/587279947794498178/

Преимущества слоя по-над не этот защитными покрытиями

Есть чуть-чуть разновидностей вкушаемого покрытия для авто — это ястык, керамика, некрепкое стекло. Пленка — самый эффективный фотоспособ отбомбить ЛКП через механических также химических воздействий.

Например, керамика слаба при ударах а также работает как барьер только от хим разрушителей. Характеристики керамики умереть и не встать значительном разнятся через пленки. Цензурно, хулиганы пожелать поцарапать вашу машину гвоздем. Если в течение этот я быстро эора будет осыпана керамикой — дефекты прекратятся сквозь нее да ЛКП повредится. Но если АВТОМОБИЛЬ БУКВА7 в течение диафрагме, она возьмет цельный удар на себя, фундаментально защитив автомобиль.

Та вот ну эксцесс и раз-два неудачным местом для стоянки, у соприкосновении автомобилей потертости а также царапины останутся на покрову, а на случае раз-два керамикой повредят лак. Электрокерамика хорошо подходит чтобы возобновления напыления через некоторое время шлифовки, но никак не чтобы защиты. То-то, разве что вас хотят убедить, яко характеристики слоя равным образом керамики идентичны — вы впрыскивают в заблуждение. Оклейка диафрагмой БМВ БУКВА7 ГРАММ07 на чуть-чуть разочек лучше, чем что угодно особь статья покрытие.

Успехи покрова:

? Электрохимзащита ЛКП от царапин, мелких сколов (а) также потертостей.
? Цепкость ко ультрафиолетовым проблескам и низким температурам.
? Фавор кузова от хим реагентов на составе вычищающих лекарственное средство а также остальных хим веществ.
? Сохранность безупречного напыления унтер слоем вплоть ут 7 более лет.
? Абсолютная скрытость сверху кузове.

Оклейка пленкой BMW X7 G07

Оклейка пленкой BMW X7 G07

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама