Политкаст с Елисавета Белобрадова

17:07, 22 мар 23 / ПолитКаст Шрифт:

В четвъртия епизод на ПолитКаст наш гост беше Елисавета Белобрадова. Тя е известна в публичното пространство като социално ангажиран човек, занимавайки се с редица важни за социума инициативи. Освен това, тя е юрист и вече политик, участвал в 46, 47, 48 Народно събрание, а в момента и кандидат-депутат за 49 НС.

За нас тя беше изключително интересен събеседник, с който можем да говорим в конкретика за бъдещето и приоритетите на България без уклончиви отговори и предизборно говорене. Именно поради тази причина ако очаквате обичайната реторика и празни обещания - няма да ги намерите в ПолитКаст.

И все пак, въпросът за манипулацията в политиката беше повдигната като важна тема - в последния епизод говорихме за това какво означава изобщо манипулация, винаги ли е лоша тя и какъв е нейният антидот.

Други основни аспекти на разговора бяха концепцията за патриотизма, образованието и жените - в политиката и в истинския живот.

Всички отговори на изброените въпроси, а и не само, можете да откриете в епизод #4 на ПолитКаст с Дария-Лора Дачева и Елисавета Белобрадова.

 

 

 

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Марти Михайлов 18:36, 22 мар 23

Приятно изненадан съм, че политизирането беше избегнато, чрез балансиран и разумен разговор

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама