Васил Терзиев – от София и за София

16:45, 12 окт 23 / Блиц Шрифт:

,,София би могла да бъде един от най-прекрасните градове в Европа“, твърди кандидатът за кмет на ПП, ДБ и ,,Спаси София“.

Роден и израснал в столицата, предприемачът и инвеститор Васил Терзиев попада сред тазгодишните нестандартни кандидатури за участие в местните избори.

Кандидат-кметът се опитва да компенсира липсата на политически опит, залагайки на познанието си за града, както и съпричастието към ярки политически позиции. На фона на останалите кандидати неговата реторика се отличава с подчертан идеализъм.

Васил Терзиев желае София да се превърне в европейски град. Град за пример, с напредничави идеи и бъдеще. Според него успехът означава ,,да повлечеш други хора да мечтаят, да ги научиш да постигат мечтите си и да ги възпиташ да имат същата отговорност към хората“.

Попадайки сред кандидатурите с прогресивен опит, от съвсем друга сфера на обществения живот, Васил Терзиев има възможност да приложи наученото, изправяйки се пред предизвикателствата на местната власт. Дали това ще се случи в действителност, тепърва предстои да разберем. Защото успехът на кметските избори в София зависи от много фактори.

С едно уточнение. Гласуваме за човека. Специалиста, професионалиста или простичко казано - кандидата. Подкрепяме идеите и програмата му. А не гласуваме "за" или "против" нечие родословно дърво. Защото не можем да избираме родителите си. Всички ние. Затова пък можем да избираме кметовете си...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама