Силата на лявото в предстоящото преборване за столицата

17:34, 07 окт 23 / Блиц Шрифт:

,, Винаги съм считала, че за един политик е много важно да може да казва “Не“. Също така да знае кога да каже “Не“ и кога да каже “Да“, публикува във Фейсбук кандидат-кметът Ваня Григорова.

От синдиката до кметските избори, лявата икономистка, синдикалистка и активистка се впуска в битката за София, за да се бори за равенство, справедливост за работниците и повече социални разходи.

Ваня Григорова приема номинацията за кмет на София на всички 24 районни организации на БСП-София, за да работи за това столицата ,,да е за всички“.

Тази година местните избори в София се отличават с ярки кандидати. Всичките представители на различни сфери на обществения живот. Идващи с множество заявки за работа в полза на гражданите.

Със своя огромен опит в социалната дейност и представителство, Ваня Григорова е от кандидатите способни да допринесат за развитието на любимия ни град. Пък и жените доказаха през последното десетилетие, че могат да менажират успешно огромни проекти. Какъвто безспорно е и София.

Резултатът от изборите в крайна сметка ще бъде предрешен от това, което гражданите определят като свой приоритет. Но поне кандидатури като тази  на Ваня Григорова със сигурност не пълнят въздуха с популистко празнословие, а носят със себе си много социален смисъл.

Или поне повод за размисъл.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама